chatbox
spammers & haters will be crucioed
Kiss the Devil
California had never been so alive

3
DEMONS
1
ANGELS
10
VAMPIRES
6
WEREWOLVES
4
WITCHES
10
HUMANS/OTHERS
Supernatural Creatures
california, anul 2030. umanitatea a fost forţată să coexiste cu fiinţele supranaturale de mai bine de 10 ani, însă va fi posibilă insituirea păcii între specii?
bun venit pe forumul nostru!
plot - rules - groups - claims - members - application

 
Closed
New Topic
New Poll

 Plot
♔ PATTY
 Posted: Mar 22 2017, 07:15 PM
Quote
17 years old
Goddess of Destruction
Loving Hell
played by Andreea
57 posts online


plot
Umanitatea este forţată să convieţuiască împreună cu fiinţele supranaturale, forţele guvernamentale dorind să creeze o legătură de pace între cele două categorii.

Pe 8 mai 2020 a iscat Războiul Bestiilor , astfel încât în mai multe colţuri ale lumii grupuri de diferite specii a decis să iasă din umbre şi să-şi revendice locul pe Pământ. În urma acestui război, milioane de oameni au fost ucişi iar conducătorii lor au ieşit în dezavantaj faţă de creaturi. Dorind ca acea baie de sânge mondială să ia sfârşit, umanitatea a încercat crearea unei păcii. Singura soluţie a fost ca oamenii şi creaturile să trăiască la un loc, deşi majoritatea nu au fost încântaţi de idee. La 3 ani de la Război, s-a pus în aplicare acest plan şi totodată umanitatea a început să dezvolte crearea grupurilor de vânători, încercând să-şi asigure siguranţa.

În anul 2030, timp de un deceniu, majoritatea oamenilor au fost nevoiţi să accepte unificarea celor două lumi. Totuşi, există destui sceptici şi protestanţi din ambele părţi. California devine unul dintre statele cele mai cunoscute pentru populaţia sa ridicată de cele două tabere. Deşi situaţia s-a îmbunătăţit pe parcursul celor 10 ani, pacea dintre umanitate şi creaturi este încă pusă sub semnul întrebării.

♥♥♥

--------------------

PMEmail
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Closed
New Topic
New Poll


 


 

skinned by darby of shine & wecode
CFS © Black, other credits you want to add