chatbox
spammers & haters will be crucioed
Kiss the Devil
California had never been so alive

3
DEMONS
1
ANGELS
10
VAMPIRES
6
WEREWOLVES
4
WITCHES
10
HUMANS/OTHERS
Supernatural Creatures
california, anul 2030. umanitatea a fost forţată să coexiste cu fiinţele supranaturale de mai bine de 10 ani, însă va fi posibilă insituirea păcii între specii?
bun venit pe forumul nostru!
plot - rules - groups - claims - members - application

 
Add Reply
New Topic
New Poll

 remember sarcasm is my only weapon ?, ;;; tw gang
Stiles Stilinski
 Posted: Apr 4 2017, 03:29 PM
Quote
17 years old
human
fooled by Lyds
played by Rogue
21 posts online


Era o briză rece cea care-i trecea acum prin părul negru ca abanosul. Cumva se gândea dacă ... ar trebui să se simtă în pericol !? Prietenul lui cel mai bun era un vârcolac. Fata după care era nebun încă de la grădiniță auzea voci și prevestea morți. Ce putea fi mai minunat ?! În timp ce singura lui cale de apărare era o bâtă de baseball, Scott avea...gheare. Încă și acum i se părea greu de crezut, ținând cont că el era doar un om obișnuit, ca oricare altul.

Își scutură capul și își aranjă mai bine rucsacul pe umeri, reluând mersul lui spre curtea școlii. Își pictă un zâmbet pe față și se apropie apoi fugind de intrarea de la școală când le văzu pe Allison și Lydia mergând una lângă alta.


”Feteeelooor, țineți-mi și mie ușaaa” strigă dânsul după ele.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Lydia Martin
 Posted: Apr 4 2017, 04:44 PM
Quote
17 years old
BANSHEE
BUBBLEGUM B!TCH
played by Patty
18 posts online


Tocmai când dădu să intre în şcoală cu Alli, vorbind şi chicotind chestii specifice adolescentelor, auzi glasul lui Stiles care striga după el. Se opri, ritmul tocurilor ei oprindu-se brusc, şi se întoarse către Stilinski. Se încruntă uşor, neînţelegându-i graba. Ei bine, dacă era s-o iei logic, erau multe lucruri pe care Lydia Martin nu le înţelegea la Stiles Stilinski. Lucruri precum comportamentul lui anormal de ciudat, şi totuşi amuzant sau faptul că încă o mai plăcea după atâţia ani în care îl tratase precum un firicel de praf.
Nu se putu abţine să nu-şi clatine capul uşor amuzată sau să zâmbească câtuşi de puţin.
- Ştii, la ultima verificare şcoala nu a prins picioare, Stiles, îi spuse pe un ton uşor ironic, şi totuşi în glumă, fără nicio urmă de răutate.

--------------------
PM
^
Allison D. Argent
 Posted: Apr 4 2017, 04:57 PM
Quote
17 years old
human / hunter
single
played by Rogue
19 posts online


Tresării aproape insensizabil când auzi acel strigăt. Evident se referea la ele, căci doar era Stiles, care venea alergând ca bezmeticul prin curtea școlii. Nu era ca și cum dacă s-ar fi închis ușa în urma lor nu ar fi putut intra oricum ...dar probabil era doar una din miile dăți în care el se străduia fără dar și poate să îi atragă atenția roșcatei.

Clătină amuzată din cap și chicotii scurt.

”Bună, Stiles” îl salută simplu și apoi inspiră adânc, cumva uimită că nu e cu prietenul lui de nedespărțit lângă dânsul, Ăh, stai..!? De ce se gândea ea la tipul acela? N-ar fi trebuit să îi acorde importanță ... ugh, câteodată ar fi vrut să prindă mai repede unele lucruri de la prietena ei.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Scott M. McCall
 Posted: Apr 4 2017, 05:26 PM
Quote
18 years old
ALPHA
SINGLE
played by Patty
6 posts online


Coborî de pe motocicletă şi o parcă în locul lui obişnuit şi se îndreptă către clădirea şcolii. Îşi amintea de conversaţia din seara precedentă pe care o avuse cu maică-sa şi îşi muşcă buza, încercând să nu izbucnească în râs ca un dement şi să atragă atenţia. Aparent, la ultima lui transformare lăsase nişte fire de păr pe covor din sufragerie. Maică-sa observase acest lucru şi se gândi să-i facă morală cum că n-avea voie cu animale în casă.
Zâmbetul îi pieri când îl observă pe Stiles cum fugea ca idiotul ce era şi ţipa după Allison şi Lydia. Şi se întreabă de ce Lydia nu-i acordă vreo şansă. Îşi dădu ochii peste cap, pufnind amuzat şi se îndreptă către grupul de adolescenţi.
- Neaţa, copii,îi salută, aranjându-şi ghiozdanul pe umărul drept. Frate, tu de ce naiba ţipi?
Îşi arcui o sprânceană şi îşi privi prietenul cel mai bun, zâmbind ştrengăreşte.

--------------------
PM
^
Stiles Stilinski
 Posted: Apr 4 2017, 10:32 PM
Quote
17 years old
human
fooled by Lyds
played by Rogue
21 posts online


Alergase așa de tare încât pur și simplu simțea că rămâne fără pic de aer în plămâni. Se propti de ușă când le ajunse pe fete, ținând-o deschisă și cealaltă mână o avea pe genunchi, stând puțin aplecat și încercând să își recapete suflu, arătând ca un personaj din desenele animate cu limba scoasă.

”Eu ... ă ... î...” începu el să vocifereze doar interjecții puerile, așa cum i se întâmpla defapt de absolut fiecare dată când era în preajma roșcatei. Norocul lui fu că apăru și Scott și își îndreptă atenția spre el, roșu în obraji. ”Am vrut doar...să mă audă fetele!” replică imediat cât se poate de defensiv.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Lydia Martin
 Posted: Apr 5 2017, 04:51 PM
Quote
17 years old
BANSHEE
BUBBLEGUM B!TCH
played by Patty
18 posts online


Îşi arcui o sprânceană şi îşi puse o mână în şold, muşcându-se de buză în încercarea de a nu izbucni în râs. Nu ar fi dorit ca Stiles că creadă că râde de el şi s-o considere snoaba ce obişnuia să fie. Habar n-avea de ce comportamentul ei în ultimul timp faţă de şaten se schimbase radical. Lydia nu era genul de persoană căruia să-i pese de părerea celorlalţi. Şi totuşi, în cazul de faţă, acest lucru dispăruse complet.
- Eşti bine? îl întrebă oarecum îngrijorată, punându-şi palma pe fruntea lui şi verificând dacă are febră.
Pufni amuzantă când îi auzise explicaţia lui Stiles şi chicoti.
- Stau foarte bine cu auzul, totuşi.

--------------------
PM
^
Allison D. Argent
 Posted: Apr 6 2017, 12:40 AM
Quote
17 years old
human / hunter
single
played by Rogue
19 posts online


Chicotii atunci când auzi bâlbâiala și explicația ridicolă a lui Stiles. Într-un fel era simpatic... nu era ca și cum nu știa toată lumea de cât de mult era el obsedat de Lydia. Dar într-un fel era chiar drăguț să existe cineva care să îți vrea binele, chiar și într-un fel așa mai dumbie. Buzele i se arcuiră armonic în sus imediat ce-l văzu pe Scott, totul fu ca din impuls, nici nu știu de ce deodată devenii mai veselă...

”Neața și ție salută ea, fără să realizeze că acum căpătase o nuanță de roz pal în umerii obrajilor de regulă palizi.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Malia Tate
 Posted: Apr 6 2017, 12:46 AM
Quote
17 years old
werecoyote
say what?
played by ANNA
5 posts online


Ura liceul.Ura tot ce tinea de scoala sau de a invata lucruri noi pentru ca, parea singura din grupul ei care nu se pricepea la nimic sau care nu intelegea nimic. Asta, dar o si avea pe Lydia in preajma care parea sa stie atat de multe incat ar fi putut sa imparta acele cunostinte in jur si tot ar fi iesit cea mai desteapta.

Inspira adanc si isi facu aparitia pe holul liceului incercand sa-si aduca aminte car era primul ei curs. La naiba! Mereu ajungea in sala nepotrivita, inca de la prima ora. Un miros imbietor, ce vena de la cantina scolii si pe care-l simtise doar datorita simturilor ei o facusera sa uite total de curs sau de importanta lui, lovindu-se de un dulap de pe hol, revenindu-si apoi din transa chiftelelor marinate de la cantina.
Cand ridica privirea isi vazu prietenii la cateva dulapuri departate holbandu-se la ea. Oh perfect. Le facu slab cu mana ca apoi sa se indrepte spre ei.
"Cum va mai tineti pe picioare si nu dati buzna acum la cantina?! Miroase asa de bine!", spuse ea extaziata de parca vorbea de cel mai minunat lucru de pe pamant.
De fapt, in viziunea si ideile ei, mancarea chiar era un lucru pentru care sa traiesti si sa visezi cu ochii deschisi, era o gurmanda, ce sa mai..

--------------------


PM
^
Stiles Stilinski
 Posted: Apr 6 2017, 12:51 AM
Quote
17 years old
human
fooled by Lyds
played by Rogue
21 posts online


”Nu am febră” făcu el ca un copil mic, suflecându-și buza de jos într-un mod adorabil, căci se simțea încolțit. Până și prietenul lui cel mai bun îi dăduse peste nas, el ce să mai facă în situația asta ?!

Parcă găsi o punte de salvare atunci când Malia apăru și, ca un copil mic care se ascunde după fusta mamei, se puse în spatele ei de parcă o folosea ca pe un scut, deși nu neapărat asta era intenția.

”Maliaaa, salvează-mă!!! Sunt răi cu mine” se comportă în continuare ca un copil, ignorând comentariul ei despre mâncare.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Lydia Martin
 Posted: Apr 6 2017, 02:42 PM
Quote
17 years old
BANSHEE
BUBBLEGUM B!TCH
played by Patty
18 posts onlineSe încruntă uşor şi îl urmări cu privirea inclusiv când se ascunse după Malia. Concluzionă că era destul de dificil, dacă nu imposibil, să îl înţeleagă vreodată pe şaten. Uneori se comporta ca şi cum ar fi fost de altă specie însă până şi vampirii sau vârcolacii erau mai normali. De multe ori Lydia se întreba dacă nu era cumva vreun extraterestru venit de pe Marte.
- Neaţa, Mal, o salută zâmbindu-i larg. Ei bine, eu nu sunt o fană a chiftelelor. Ce oră ai?
Pufni amuzată când îşi îndreptase privirea către Stiles, ce încă era pitit în spatele Maliei şi zâmbi malefic. Se îndreptă către el cu paşi mici ca şi cum era o leoaică ce înconjura o antilopă. Îşi apropie faţa de chipul lui, rânjind ştrengăreşte şi îl trase de guler înspre ea, nasurile lor atingându-se.
- I only wanna do bad things to you, îi şopti pe o voce suavă şi trebui iarăşi să-şi muşte buza ca să nu izbucnească în râs.

--------------------
PM
^
Allison D. Argent
 Posted: Apr 6 2017, 06:00 PM
Quote
17 years old
human / hunter
single
played by Rogue
19 posts online


”Hei, Malia” o salută pe tânără ,ca apoi să îl urmărească ușor sceptic pe Stiles cum se ascunde ca un copil în spatele ei. Clătină ușurel din cap și își rotii ochii mai apoi. Uneori era atât de imatur, cu toate că el era -creierul - grupului ,fiind teoretic cel cu rezultate cel mai bune la școală. Cum putea să fie însă geniu și tembel în același timp? O depășea asta.
”Stiles, nu fii copil! Nimeni nu se poartă urât cu tine. Nu e așa, Scott?” ceru ea susținerea brunetului privindu-l insistent.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Scott M. McCall
 Posted: Apr 11 2017, 03:51 PM
Quote
18 years old
ALPHA
SINGLE
played by Patty
6 posts onlineÎi zâmbi larg Maliei şi nu se putu abţine să nu chicotească la comentariul ei legat de mâncare. Uneori şatena mânca chiar mai mult decât el şi era ciudat, căci pe lângă construcţia lui bine făcută mai era şi un vârcolac. Iar Malia părea atât de fragilă şi având oase minuscule... Nu-şi putea explica acel lucru.
- N-ai mâncat de dimineaţă? o întrebă curios pe tânăra werecoyote, gândindu-se că pur şi simplu îi era foame. Ar trebui să ne oprim pe la cantină, n-am mai mâncat de mult chiftele.
Îşi întoarse atenţia către ceilalţi, dorind să-i invite să meargă pe la cantină însă se opri când îşi observase prietenul nătâng cum se ascunde după Malia. Îi aruncă o privire mustrătoare, clătinându-şi capul în glumă. Era pregătit să-i spună să termine cu joaca că doar avea şaptişpe ani însă felul în care Lydia se apropiase de el îl făcu să-şi mişte buza în încercarea de a se abţine în a izbucni în râs. Nu îi trebuise cine ştie ce nivel de IQ ca să-şi dea seama că roşcata se juca cu el.

--------------------
PM
^
Stiles Stilinski
 Posted: Apr 11 2017, 11:30 PM
Quote
17 years old
human
fooled by Lyds
played by Rogue
21 posts online


Mbda.... el tot zicea în mintea sa că sunt răi cu el, așa , doar de dragul de a-și plânge de milă ,cum asta știa până la urmă să facă cel mai bine.
Oftă copilărește și își suflecă buza de jos, apoi se încruntă când roșcata venise așa de aproape de el, simțind cum îl iau toate palpitațiile.

”Ăăăăăăă...da....da.....” bâlmăji el într-un mod amuzant, apoi rânji , genul acela de rânjet de cal. ”Defapt stai ! Ce fel de lucruri...? își reveni el din propria visare nesăbuită.

--------------------
user posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Add Reply
New Topic
New Poll


 


 

skinned by darby of shine & wecode
CFS © Black, other credits you want to add